Lucrato voor werkgevers

Veel werkgevers willen graag sociaal ondernemen, maar weten niet altijd goed hóe. Lucrato helpt jou als werkgever hierbij. We bieden een bron aan werkzoekenden en we ondersteunen je bij het inzetten van de juiste subsidies en regelingen. Gaat een kandidaat bij je aan de slag? Dan begeleiden we zowel de kandidaat als de werkgever. Tot op de werkvloer en zo lang als nodig is.

Ronald aan het werk bij SDD samen met werkgever Roland

Ontzorgen van A tot Z

Als werkgever heb je behoefte aan goed personeel. Wij kennen de talenten van onze kandidaten en weten waar scholing of begeleiding nodig is. We stomen kandidaten klaar met opleidingen en cursussen. Het omgekeerde doen we ook: we maken banen klaar voor mensen. Jobcarving noemen we dat: met (meestal) kleine aanpassingen maken we een functie geschikt voor een kandidaat.

Bovendien ondersteunen we je met onze kennis van wet- en regelgeving en subsidieregelingen. Over loonkostensubsidie bijvoorbeeld. Of de mogelijkheid tot een proefplaatsing of detachering. Kortom, we ontzorgen je als werkgever van A tot Z. Zo wordt sociaal ondernemen effectief ondernemen.

Contact

OF VRAAG HET AAN:

 • Albert Mein

  voor bouw, industrie, techniek en grote bedrijven in techniek. Tel. 06 - 27 18 90 81

 • Arjan van Rooij

  voor werk uitbesteden. Tel. 06 - 10 08 91 29

 • Erik Schrijver

  voor overheid, groothandel, detailhandel, groen, infra, vervoer en warehousing. Tel. 06 - 27 18 90 81

 • Lotte Schimmel

  voor zorg en welzijn, ICT en zakelijke dienstverlening. Tel. 06 - 53 31 00 61

 • Marian van Schie

  voor gemeente Epe. Tel. 06 - 39 31 56 18

 • Mieke Hendriks

  voor horeca, recreatie, facilitair en schoonmaak. Tel. 06 - 53 31 41 04

 • Marleen van Kooten

  voor gemeente Heerde. Tel. 06 - 28 29 31 34

Onze aanpak

Werkleerbedrijf Lucrato ondersteunt mensen bij het ontwikkelen van kennis en vaardigheden, zodat zij – het liefst binnen een jaar – duurzaam aan het werk kunnen bij werkgevers in de regio.

Werkgevers helpen we om sociaal te ondernemen. We ondersteunen met innovatieve instrumenten en ontzorgen met onze kennis en ervaring.

Wij werken integer, bevlogen, verbindend en ondernemend samen met klanten, kandidaten, partners en elkaar. Samen komen we tot het gewenste resultaat: zo regulier mogelijk werk(plezier) voor iedereen.

Meer over ons