Hulp bij het vinden van werk

Werk vinden dat bij je past begint met een goede voorbereiding.
Heb je hulp nodig, dan kun je iedere dinsdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur onder begeleiding oefenen in de Sollicitatieclub bij Lucrato in Apeldoorn.
Je leert een brief opstellen, zoeken naar vacatures en via de mail contact opnemen met bedrijven. Opgeven voor de Sollicitatieclub kan via je consulent of bij de receptie van Lucrato (Ingang 1).

Banenmarkt

Op onze vacaturesite en op onze locatie n Apeldoorn (ingang 1) vind je het laatste baanaanbod.
Om het zoeken makkelijker te maken is er ook regelmatig een banenmarkt, waar je kennis kunt maken met werkgevers in jouw omgeving. Bekijk de agenda voor de eerstvolgende banenmarkt.

Onze aanpak

Werkleerbedrijf Lucrato ondersteunt mensen bij het ontwikkelen van kennis en vaardigheden, zodat zij – het liefst binnen een jaar – duurzaam aan het werk kunnen bij werkgevers in de regio.

Werkgevers helpen we om sociaal te ondernemen. We ondersteunen met innovatieve instrumenten en ontzorgen met onze kennis en ervaring.

Wij werken integer, bevlogen, verbindend en ondernemend samen met klanten, kandidaten, partners en elkaar. Samen komen we tot het gewenste resultaat: zo 'gewoon' mogelijk werk(plezier) voor iedereen.

Meer over ons