Werkfit

Wil je graag aan het werk? Maar is de stap er naartoe nog te groot? Met onze trainingen kom je letterlijk en figuurlijk in beweging. Met een klein groepje en in een veilige omgeving ga je aan de slag met fysieke oefeningen, coaching en samenwerkingsopdrachten.
Zo zet je stappen in je persoonlijke ontwikkeling waardoor je je lichamelijk én geestelijk fitter voelt.

Samen met jou en andere kandidaten gaan we aan de slag met psycho-fysieke trainingen. Dit betekent dat lichaam en geest: doen en ervaren, gecombineerd worden. In een veilige groep (her)ontdek je wat je kwaliteiten, interesses of talenten zijn.

Wat kun je verwachten?

We bieden een persoonlijke aanpak in een veilige omgeving waarin je kunt leren en ook van anderen kunt leren. Ons team staat klaar om je te verrijken met inzicht, kennis en vaardigheden. Van jou verwachten we dat je minimaal een half uur kunt wandelen. Iedere training duurt acht tot tien weken.

Hoe meld je je aan?

Als jij en je consulent denken dat één van deze trainingen iets voor jou is, meldt je consulent je aan. Na een intakegesprek ontvang je een rooster met daarop de training(en) en momenten waarop je verwacht wordt.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op. Er zijn ook mogelijkheden voor trainingen op maat.