Lucrato voor werkzoekenden

Bij Werkleerbedrijf Lucrato kijken we naar wie jij bent, wat je kunt en wat je leuk vindt. Daar stemmen we onze begeleiding op af. Met de juiste scholing, werktraining of een aanpassing lukt het wél. Want werken is meer dan geld verdienen; het geeft voldoening, structuur en vertrouwen. Iedereen verdient het om te werken!

Kunnen wij je helpen?

Lucrato heeft alles in huis om de weg naar werk voor jou gemakkelijker te maken. Daarbij richten we ons op je talenten, niet op de belemmeringen.

Dat betekent uiteraard niet dat we geen oog hebben voor datgene wat werken tot nu toe lastig maakt voor jou. Maar we vertrouwen erop dat iedereen in staat is om te groeien in zijn of haar werk. Jij ook! En daar nemen we graag uitgebreid de tijd voor.

Ook op ons kun je vertrouwen: we werken vanuit jarenlange ervaring, maar vooral vanuit ons hart. Elke goede match die we maken, herinnert ons daaraan. Want wij geloven dat werk meer levensvreugde geeft. Als we jou op weg kunnen helpen, heeft dat een positieve impact op jou, je toekomstige werkgever én op de samenleving als geheel.

Contact

Onze missie

We verrijken het leven van mensen die door psychische, mentale en/of lichamelijke belemmeringen extra ondersteuning nodig hebben bij het vinden van betaald en duurzaam werk.

Dit doen we door hen te ‘leren werken’ en aan passend werk te helpen bij een werkgever in de regio Apeldoorn, Epe, Heerde. Werkleerbedrijf Lucrato kan daarbij ook zelf de werkgever zijn.

Meer over ons