Werkleerlijn Groen/openbare ruimte

In het Groen liggen de kansen voor oprapen! Werkgevers in de groensector vragen ieder jaar weer nieuwe collega’s. Samen met werkgevers en het onderwijs helpt Werkleerbedrijf Lucrato je stap voor stap op weg naar een baan in dit mooie vakgebied.

Hoe ziet de werkleerlijn eruit?
In de werkleerlijn Groen werk je een aantal dagen in de week en volgt daarnaast een landelijk erkende opleiding voor aankomend hovenier. Je start met een periode van ongeveer drie maanden bij afdeling Beheer en Onderhoud van de gemeente Apeldoorn. Je maakt op die manier laagdrempelig kennis met het werk en begint meteen met leren in de praktijk.

Wat gebeurt er daarna?
Als je de opleiding afmaakt en gemotiveerd blijft, kan een baan bijna niet uitblijven. Als jij en je werkgever tevreden zijn, kun je ervan uitgaan dat je een baan aangeboden krijgt bij het bedrijf waar je dan werkt. Ook als je een baan krijgt, blijven we je nog een tijdje begeleiden.

Werken én leren

Na deze periode begin je met branche opleiding, die wordt verzorgd door het Zone college. Je moet rekenen op één dag scholing naast 16 uur werk. Vanaf het begin word je begeleid door een leermeester, een praktijkdocent én Lucrato.

Na de inwerkperiode bij Beheer en Onderhoud ga je werken bij een groenbedrijf in de regio die het best bij jou past.

Heb je vragen?
Neem contact op met jouw consulent bij Lucrato.

ANDERE WERKLEERLIJNEN:

BEVEILIGING

Werken in de beveiliging is top! Jij zorgt ervoor dat alles gladjes verloopt en dat iedereen zich aan de regels houdt. 

Horeca

Heb je weinig tot geen ervaring in de keuken of een restaurant maar lijkt het je wel leuk? Dan is dit je kans!

Zorg

Ben je behulpzaam en kun je goed met allerlei mensen omgaan? Dan is de Werkleerlijn Zorg zeker iets voor jou!

DATA ANALYSE

Was je altijd al gek op gamen of computers, houd je van cijfers en ben je accuraat? Check dan deze werkleerlijn!

DOWNLOADS en links

Flyer Werkleerlijn Groen

In deze flyer vind je alle informatie over de Werkleerlijn Groen. Klik op de knop ‘download’ om de flyer te openen en/of op te slaan op je computer. Je kunt hem dan ook printen.


Beeld

Hoe pak je dat aan?

In het WERK-portal van SBCM kun je leren en oefenen met situaties die je tegenkomt als je werk zoekt. En hoe je fijn aan het werk kunt blijven. Ook op persoonlijk vlak kun je dingen leren, zoals omgaan met geld of gezond blijven.


Beeld

Werkleerlijn Data Analyse

In deze flyer vind je alle informatie over de Werkleerlijn Data Analyse. Klik op de knop ‘download’ om de flyer te openen en/of op te slaan op je computer. Je kunt hem dan ook printen.

Onze aanpak

Werkleerbedrijf Lucrato ondersteunt mensen bij het ontwikkelen van kennis en vaardigheden, zodat zij – het liefst binnen een jaar – duurzaam aan het werk kunnen bij werkgevers in de regio.

Werkgevers helpen we om sociaal te ondernemen. We ondersteunen met innovatieve instrumenten en ontzorgen met onze kennis en ervaring.

Wij werken integer, bevlogen, verbindend en ondernemend samen met klanten, kandidaten, partners en elkaar. Samen komen we tot het gewenste resultaat: zo regulier mogelijk werk(plezier) voor iedereen.