Werkleerlijn Beveiliging

Werken in de beveiliging is top! Jij zorgt ervoor dat alles gladjes verloopt en dat iedereen zich aan de regels houdt. Werkleerbedrijf Lucrato loodst jou samen met Vigilat Beveiliging door het werkleertraject waarna je je diploma Beveiliger MBO-niveau 2 op zak hebt.

Hoe ziet de werkleerlijn eruit?
Je start bij Lucrato en leert welke verantwoordelijkheden een beveiliger heeft, zoals het nakomen van afspraken, samenwerken, persoonlijke verzorging en communicatie. Daarna ga je werken én leren bij een opdrachtgever van Vigilat. Tegelijkertijd volg je de opleiding Beveiliger MBO-niveau 2. Tijdens de opleiding hou je je leerdoelen scherp in de gaten. Gemiddeld ben je na een jaar klaar.

En daarna?
Als beveiliger kun je werken in verschillende soorten functies: objectbeveiliger, surveillant, evenementbeveiliger of beveiliger van geld-of waardetransport. Als je je diploma haalt en jij en je werkgever tevreden zijn, kun je er vanuit gaan dat je een baan aangeboden krijgt bij Vigilat. Tijdens het hele het traject krijg je begeleiding van zowel Vigilat als Lucrato. Ook als je een baan hebt, blijven wij je nog even volgen.

“Je hebt een grote verantwoordelijkheid en moet sterk in je schoenen staan”

Heb je vragen?
Neem contact op met jouw consulent bij Lucrato.

ANDERE WERKLEERLIJNEN:

ZORG

Ben je behulpzaam en kun je goed met allerlei mensen omgaan? Dan is de Werkleerlijn Zorg zeker iets voor jou!

HORECA

Heb je weinig tot geen ervaring in de keuken of een restaurant maar lijkt het je wel leuk? Dan is dit je kans!

GROEN

In het Groen liggen de kansen voor oprapen! Werkgevers in de groensector vragen ieder jaar nieuwe collega’s. 

DATA ANALYSE

Was je altijd al gek op gamen of computers, houd je van cijfers en ben je accuraat? Check dan deze werkleerlijn!

DOWNLOADS en links

Flyer Werkleerlijn Beveiliging

In deze flyer vind je alle informatie over de Werkleerlijn Beveiliging. Klik op de knop ‘download’ om de flyer te openen en/of op te slaan op je computer. Je kunt hem dan ook printen.


Beeld

Hoe pak je dat aan?

In het WERK-portal van SBCM kun je leren en oefenen met situaties die je tegenkomt als je werk zoekt. En hoe je fijn aan het werk kunt blijven. Ook op persoonlijk vlak kun je dingen leren, zoals omgaan met geld of gezond blijven.


Beeld

Werkleerlijn Groen

In deze flyer vind je alle informatie over de Werkleerlijn Groen. Klik op de knop ‘download’ om de flyer te openen en/of op te slaan op je computer. Je kunt hem dan ook printen.

Onze aanpak

Werkleerbedrijf Lucrato ondersteunt mensen bij het ontwikkelen van kennis en vaardigheden, zodat zij – het liefst binnen een jaar – duurzaam aan het werk kunnen bij werkgevers in de regio.

Werkgevers helpen we om sociaal te ondernemen. We ondersteunen met innovatieve instrumenten en ontzorgen met onze kennis en ervaring.

Wij werken integer, bevlogen, verbindend en ondernemend samen met klanten, kandidaten, partners en elkaar. Samen komen we tot het gewenste resultaat: zo regulier mogelijk werk(plezier) voor iedereen.