Schone koffie automaten én lekkere koffie

Het is donderdagochtend 10 uur. Het team bij de gemeente Apeldoorn dat verantwoordelijk is voor het onderhoud van de koffie automaten zit zelf aan een welverdiend bakje koffie. Een aantal van hen werkt via Lucrato, waaronder de 24-jarige Lorenzo. Hij heeft het erg naar zijn zin in dit team: “We hebben het heel gezellig met elkaar en het werk is leuk. Ik zorg bijvoorbeeld voor schone koffie automaten én ik zorg ervoor dat de automaten altijd gevuld zijn.” Best een flinke klus want het gaat in totaal om 24 automaten!

Een hechte groep
Gelukkig hoeft hij het niet alleen te doen. Het team van 6 collega’s is bijna gelijktijdig gestart en vormt samen een leuke en hechte groep. Leidinggevende Barbara: “Ik ben ontzettend trots op dit team, we hebben echt wat neergezet met elkaar.” Barbara is zelf in oktober gestart, dat ging zo goed dat ze sinds december leidinggevende is van het team. Lotte Schimmel, accountmanager Lucrato en manager Interstap: ”Dit is precies waar Lucrato voor staat; een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mensen en ze in hun kracht zetten in een baan die bij ze past. Barbara en eigenlijk dit hele team is daar een geweldig voorbeeld van!”.

Op de vraag wat Lorenzo het allerleukste vindt aan zijn werk heeft hij snel het antwoord: “Het sociale van dit werk, even een praatje maken met collega’s. En ik zie altijd blije gezichten want lekkere koffie vinden de meeste mensen erg belangrijk”, sluit hij lachend af.