Hulp bij het vinden van werk

Werk vinden dat bij je past begint met een goede voorbereiding. Op onze vacaturesite en ons Leerplein in Apeldoorn vind je het laatste baanaanbod. Jouw consulent helpt je bij het zoeken naar de juiste baan voor jou.

Om het zoeken makkelijker te maken is er regelmatig een banenmarkt, waar je kennis kunt maken met werkgevers in jouw omgeving. Bekijk onze agenda op de homepage voor de eerstvolgende banenmarkt.

Weet je al welke baan je wilt?

Als je weet welke baan je graag wilt, heb je een actueel Curriculum Vitae (CV) nodig en schrijf je een sollicitatiebrief.

In een CV zet je je persoonlijke gegevens (naam, adres, telefoonnummer, etc.), opleiding(en), werkervaring en interesses. In de sollicitatiebrief (ook wel motivatiebrief genoemd) schrijf je waarom je deze baan graag wilt en waarom je denkt dat je er geschikt voor bent.

MEER OVER:

Werkleerlijnen

In een werkleerlijn werk én leer je tegelijk in een kansrijk beroep. Denk aan de horeca, ICT, groenvoorziening, beveiliging of de zorg.

Beschut werken

Beschut werk is er voor mensen met een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking.

Nieuwkomers

Lucrato werkt met diverse organisaties samen om statushouders effectief en efficiënt te ondersteunen bij werk.

Werkfit!

In ons programma Werkfit kom je opnieuw in beweging. Letterlijk en figuurlijk.

DOWNLOADS en links

Beeld

Werkfit

In een acht weken durende training leer jij, samen met anderen, wat je kwaliteiten, interesses en talenten zijn. Door te ‘doen’ en ‘ervaren’ word je je bewust van wat je allemaal al kan!


Beeld

Hoe doe je dat?

In het WERK-portal van SBCM kun je leren en oefenen met situaties die je tegenkomt als je werk zoekt. En hoe je fijn aan het werk kunt blijven. Ook op persoonlijk vlak kun je dingen leren, zoals omgaan met geld of gezond blijven.


Beeld

Werkervaringsplek

Wil je je vaardigheden als werknemer ontwikkelen? Of ontdekken welke sector bij je past? Dan is een werkervaringsplek misschien wat voor jou. Met behoud van uitkering doe je ervaring op één van de werkplekken die Werkleerbedrijf Lucrato hiervoor beschikbaar heeft.

Onze aanpak

Werkleerbedrijf Lucrato ondersteunt mensen bij het ontwikkelen van kennis en vaardigheden, zodat zij – het liefst binnen een jaar – duurzaam aan het werk kunnen bij werkgevers in de regio.

Werkgevers helpen we om sociaal te ondernemen. We ondersteunen met innovatieve instrumenten en ontzorgen met onze kennis en ervaring.

Wij werken integer, bevlogen, verbindend en ondernemend samen met klanten, kandidaten, partners en elkaar. Samen komen we tot het gewenste resultaat: zo regulier mogelijk werk(plezier) voor iedereen.