Werkleerlijn Horeca

Heb je weinig tot geen ervaring in de keuken of een restaurant maar lijkt het je wel leuk? Dan is dit jouw kans! Samen met werkgevers en het onderwijs helpt Werkleerbedrijf Lucrato je stap voor stap op weg naar een betaalde baan in dit leuke en gastvrije werkveld!

Hoe ziet de werkleerlijn eruit?
In de werkleerlijn Horeca werken we samen met de OSP Vermaat Groep, een bekend bedrijf in de horeca en catering. Je werkt en volgt een branche opleiding te vergelijken met MBO-niveau 1 in de richting van bedieningsassistent of keukenassistent.

Wat gebeurt er daarna?
Als het traject goed is gegaan en jij en je werkgever zijn tevreden, dan kun je contract aangeboden krijgen. Je werkgever én Lucrato blijven je nog een tijdje begeleiden, ook als je een baan hebt gekregen. Lukt het niet direct om een baan te krijgen, dan heb je in ieder geval een mooi diploma op zak!

Werken én leren

Je begint met een snuffelperiode van één maand. Als je dat goed hebt doorlopen én je vindt het werk leuk, dan start de werkleerlijn en de opleiding echt. De duur van het leerprogramma is afhankelijk van jouw werk- en leertempo, maar je kunt denken aan een periode van vier tot elf maanden.

SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) is als opleider aangesloten. Als je het programma goed doorlopen hebt, krijg je een erkend branchediploma.

Voor het praktijkgedeelte maken we gebruik van de keukens en apparatuur in de keukens van Tref! (onze bedrijfskantine) en Smaak! (ons restaurant). Een leermeester van OSP Vermaat Groep begeleidt je op de werkvloer, net als je consulent bij Werkleerbedrijf Lucrato.

Heb je vragen?
Neem contact op met jouw consulent bij Lucrato.

ANDERE WERKLEERLIJNEN:

BEVEILIGING

Werken in de beveiliging is top! Jij zorgt ervoor dat alles gladjes verloopt en dat iedereen zich aan de regels houdt. 

Zorg

Ben je behulpzaam en kun je goed met allerlei mensen omgaan? Dan is de Werkleerlijn Zorg zeker iets voor jou!

GROEN

In het Groen liggen de kansen voor oprapen! Werkgevers in de groensector vragen ieder jaar nieuwe collega’s. 

DATA ANALYSE

Was je altijd al gek op gamen of computers, houd je van cijfers en ben je accuraat? Check dan deze werkleerlijn!

DOWNLOADS en links

Flyer Werkleerlijn Horeca en Catering

In deze flyer vind je alle informatie over de Werkleerlijn Horeca en Catering. Klik op de knop ‘download’ om de flyer te openen en/of op te slaan op je computer. Je kunt hem dan ook printen.


Beeld

Hoe pak je dat aan?

In het WERK-portal van SBCM kun je leren en oefenen met situaties die je tegenkomt als je werk zoekt. En hoe je fijn aan het werk kunt blijven. Ook op persoonlijk vlak kun je dingen leren, zoals omgaan met geld of gezond blijven.


Beeld

Werkleerlijn Beveiliging

In deze flyer vind je alle informatie over de Werkleerlijn Beveiligin. Klik op de knop ‘download’ om de flyer te openen en/of op te slaan op je computer. Je kunt hem dan ook printen.

Onze aanpak

Werkleerbedrijf Lucrato ondersteunt mensen bij het ontwikkelen van kennis en vaardigheden, zodat zij – het liefst binnen een jaar – duurzaam aan het werk kunnen bij werkgevers in de regio.

Werkgevers helpen we om sociaal te ondernemen. We ondersteunen met innovatieve instrumenten en ontzorgen met onze kennis en ervaring.

Wij werken integer, bevlogen, verbindend en ondernemend samen met klanten, kandidaten, partners en elkaar. Samen komen we tot het gewenste resultaat: zo regulier mogelijk werk(plezier) voor iedereen.