Werkleerlijn Data Analyse

Was je altijd al gek op gamen of computers, houd je van cijfers en ben je accuraat? Dan is de werkleerlijn Data Analist wat voor jou. Door toenemende digitalisering biedt werken in de IT-sector veel kansen. Werkgevers in allerlei branches willen data kunnen analyseren met behulp van rapportages of dashboards. Daar moet het interne systeem wel goed voor zijn ingericht. Hier kom jij om de hoek kijken!

Hoe ziet de werkleerlijn eruit?
Via je consulent meld je je aan voor een test en intakegesprek bij DAAT Onderzoek, de organisatie met wie we samenwerken. Zij ontwikkelden DAATLAB, een programma waarin je zeven maanden, 28 uur per week aan de slag gaat in een combinatie van werken en leren. Je wordt bij Lucrato of op locatie bij DAAT onderzoek in Deventer opgeleid tot data analist op MBO-niveau 1? en begeleid door een leermeester van DAATLAB.

En daarna?

Je kunt als (junior) data analist, data developer, BI-medewerker of data engineer aan de slag bij diverse bedrijven. Bijvoorbeeld de Politie, de Belastingdienst, Kadaster, Hanos, maar ook commerciële bedrijven of IT-bedrijven. Als je je diploma haalt en jij en je begeleider tevreden zijn, kun je er vanuit gaan dat je een baan aangeboden krijgt via DAAT Onderzoek. Tijdens het hele het traject krijg je begeleiding van zowel DAAT Onderzoek als Lucrato. Ook als je een baan hebt gekregen, blijven wij je nog even volgen.

Heb je vragen?
Neem contact op met jouw consulent bij Lucrato.

ANDERE WERKLEERLIJNEN:

BEVEILIGING

Werken in de beveiliging is top! Jij zorgt ervoor dat alles gladjes verloopt en dat iedereen zich aan de regels houdt. 

Horeca

Heb je weinig tot geen ervaring in de keuken of een restaurant maar lijkt het je wel leuk? Dan is dit je kans!

GROEN

In het Groen liggen de kansen voor oprapen! Werkgevers in de groensector vragen ieder jaar nieuwe collega’s.

Zorg

Ben je behulpzaam en kun je goed met allerlei mensen omgaan? Dan is de Werkleerlijn Zorg zeker iets voor jou!

DOWNLOADS en links

Flyer Werkleerlijn Data Analyse

In deze flyer vind je alle informatie over de Werkleerlijn Data Analyse. Klik op de knop ‘download’ om de flyer te openen en/of op te slaan op je computer. Je kunt hem dan ook printen.


Beeld

Hoe pak je dat aan?

In het WERK-portal van SBCM kun je leren en oefenen met situaties die je tegenkomt als je werk zoekt. En hoe je fijn aan het werk kunt blijven. Ook op persoonlijk vlak kun je dingen leren, zoals omgaan met geld of gezond blijven.


Beeld

Werkleerlijn Beveiliging

In deze flyer vind je alle informatie over de Werkleerlijn Beveiliging. Klik op de knop ‘download’ om de flyer te openen en/of op te slaan op je computer. Je kunt hem dan ook printen.

Onze aanpak

Werkleerbedrijf Lucrato ondersteunt mensen bij het ontwikkelen van kennis en vaardigheden, zodat zij – het liefst binnen een jaar – duurzaam aan het werk kunnen bij werkgevers in de regio.

Werkgevers helpen we om sociaal te ondernemen. We ondersteunen met innovatieve instrumenten en ontzorgen met onze kennis en ervaring.

Wij werken integer, bevlogen, verbindend en ondernemend samen met klanten, kandidaten, partners en elkaar. Samen komen we tot het gewenste resultaat: zo regulier mogelijk werk(plezier) voor iedereen.