Werkbedrijf Lucrato verder met Gerrie van Sunder

nieuwsbericht-Gerrie-van-Sunder-alg-dir-Lucrato

Felua-groep en het werkdeel van Werkplein Activerium Apeldoorn zijn dit jaar samengevoegd in een nieuw bedrijf, onder de naam Werkbedrijf Lucrato i.o.. Algemeen directeur van Felua-groep Gerrie van Sunder kreeg de opdracht om dit te leiden. Dit fusieproces is deze zomer succesvol afgerond en
kan rekenen op brede politieke steun in de betrokken gemeentes Apeldoorn, Epe en Heerde. Het Dagelijks Bestuur onder leiding van Apeldoornse wethouder Johan Kruithof heeft daarom Gerrie van Sunder nu benoemd tot algemeen directeur van Werkbedrijf Lucrato i.o., dat vanaf 1 januari 2018 zijn definitieve status krijgt.

Gerrie van Sunder: “Ik dank het bestuur voor het vertrouwen in mij. Het is een mooie taak om samen met een deel van Werkplein Activerium één aanspreekpunt te vormen voor werkgevers voor het vinden van arbeidskrachten met een afstand tot werk. Met de gezamenlijke expertise en middelen hebben we nu alles in huis om de brede doelgroep van de Participatiewet mee te kunnen laten doen op de arbeidsmarkt. Lucrato staat voor ‘winst’; ik ben er van overtuigd dat werken op meerdere manieren winst oplevert. Sociale, maatschappelijke en economische winst. Winst voor werkzoekenden én voor werkgevers. Daar blijf ik me sterk voor maken.”

Leave your comment