Lucrato voor
werkgevers

Veel werkgevers willen graag sociaal ondernemen, maar weten niet altijd goed hóe. Lucrato helpt jou als werkgever hierbij. We bieden een bron aan werkzoekenden en we ondersteunen je bij het inzetten van de juiste subsidies en regelingen. Gaat een kandidaat bij je aan de slag? Dan begeleiden we zowel de kandidaat als de werkgever. Tot op de werkvloer en zo lang als nodig is.

Ontzorgen van A tot Z

Als werkgever heb je behoefte aan goed personeel. Wij kennen de talenten van onze kandidaten en weten waar scholing of begeleiding nodig is. We stomen kandidaten klaar met opleidingen en cursussen. Het omgekeerde doen we ook: we maken banen klaar voor mensen. Jobcarving noemen we dat: met (meestal) kleine aanpassingen maken we een functie geschikt voor een kandidaat.

Bovendien ondersteunen we je met onze kennis van wet- en regelgeving en subsidieregelingen. Over loonkostensubsidie bijvoorbeeld. Of de mogelijkheid tot een proefplaatsing of detachering. Kortom, we ontzorgen je als werkgever van A tot Z. Zo wordt sociaal ondernemen effectief ondernemen.

Sociaal ondernemen? Zo zien wij dat:

MEER WETEN? VRAAG HET AAN:

Albert Mein

voor bouw, industrie, techniek en grote bedrijven in techniek.

Tel. 06 – 27 18 90 81

Mieke Hendriks

voor horeca, recreatie, facilitair en schoonmaak.

Tel. 06- 53 31 41 04

Marian van Schie

voor gemeente Epe.

Tel. 06-39 31 56 18

Arjan van Rooij

voor MKB en industrie gemeente Heerde.

Tel. 06 – 10 08 91 29

Erik Schrijver

voor overheid, groothandel, detailhandel, groen, infra, vervoer, warehousing en werk uitbesteden.

Tel. 06-13 40 59 45

Lotte Schimmel

voor zorg en welzijn, ICT en zakelijke dienstverlening.

Tel. 06 – 53 31 00 61

Onze aanpak

Werkleerbedrijf Lucrato ondersteunt mensen bij het ontwikkelen van kennis en vaardigheden, zodat zij – het liefst binnen een jaar – duurzaam aan het werk kunnen bij werkgevers in de regio.

Werkgevers helpen we om sociaal te ondernemen. We ondersteunen met innovatieve instrumenten en ontzorgen met onze kennis en ervaring.

Wij werken integer, bevlogen, verbindend en ondernemend samen met klanten, kandidaten, partners en elkaar. Samen komen we tot het gewenste resultaat: zo regulier mogelijk werk(plezier) voor iedereen.