Goed gematched bij Vacaturecafé Apeldoorn Zuid

vacaturecafe apeldoorn zuid 7 juni 2018

Op 7 juni werd in samenwerking met Buurtcoöperatie Zuid het tweede Apeldoornse Vacaturecafé georganiseerd. Het Vacaturecafé is een ontmoetingsplek voor werkzoekenden en werkgevers om laagdrempelig met elkaar in contact te komen en vindt plaats in de wijk. Er waren 11 werkgevers aanwezig met hun vacatures. De circa 50 werkzoekenden die langskwamen, konden persoonlijk kennismaken met de bedrijven. Zowel bezoekers als werkgevers gaven aan het een prettige manier te vinden om tot een match te komen. De meeste werkgevers hebben al vervolggesprekken ingepland naar aanleiding van het Vacaturecafé.

Gratis workshops
Voor werkzoekenden waren er diverse gratis workshops te volgen. Zo konden geïnteresseerden leren hoe ze effectief social media kunnen inzetten in de zoektocht naar werk. En deden de ‘CV- dokters’ van Werkbedrijf Lucrato desgevraagd een cv-check. Mode en Co gaf advies voor zakelijke outfits.

Volgende editie Vacaturecafé
Het Vacaturecafé wordt dichtbij de werkzoekenden georganiseerd en wisselt steeds van locatie. Het eerstvolgende Vacaturecafé vindt plaats in Epe, op 3 juli. Kijk voor meer informatie op www.vacaturecafes.nl.

Leave your comment