Succesvolle Meet & Greet voor werkgevers en werkzoekenden

Bezoekers
Bezoekers tijdens de Meet & Greet in Epe op 2 juni 2022

Donderdagmiddag 2 juni was het gemeentehuis van Epe het toneel van een goedbezochte Meet & Greet voor werkgevers en werkzoekenden. Ongeveer dertig bedrijven en organisaties uit de regio presenteerden zich met actuele vacatures, stages of vrijwilligerswerk. De Meet & Greet werd georganiseerd door gemeente Epe, het UWV en Werkleerbedrijf Lucrato.

Met meer dan honderd aanwezigen was de opkomst groot. De nadruk van de Meet & Greet lag op de belangstelling van bedrijf en werkzoekende voor elkaar. Ook werkzoekenden met een minder uitgebreid of actueel cv maakten zo kans op het vinden van een baan, stage of werkervaringsplek.
Het leverde veel boeiende en open gesprekken op met werkgevers zoals SDD, VMI, Bij Maarten in ‘t Koetshuis, EW Facility Services, Novon Schoonmaak en Viattence.

Nieuwe kansen
Zo organiseerde Slachterij Gosschalk voor zeven kandidaten een rondleiding en sprak Schoonmaakbedrijf EW Facility Services 15 vervolggesprekken af, onder andere voor functies bij Fletcher Hotel in Epe. Bij Novon Schoonmaak kan iemand al direct aan de slag. Daarnaast waren er Oekraïense werkzoekenden die met behulp van tolk Anastasiia Berehych contact legden met verschillende werkgevers.

Zo bracht de Meet & Greet het motto van Lucrato: ‘winst voor mens en bedrijf’ volop in praktijk.