Prestatieladder Socialer Ondernemen

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is een wetenschappelijk onderbouwd keurmerk. Het is een landelijk erkende norm voor inclusief ondernemerschap en inclusieve werkgevers. Als je als bedrijf gecertificeerd bent, kun je groeien op de PSO-prestatieladder als je werkgelegenheid biedt aan mensen die door psychische, mentale en/of lichamelijke belemmeringen extra ondersteuning nodig hebben bij het vinden van betaald en duurzaam werk en/of aantoonbaar sociaal inkoopt.

Bijdrage aan een betere samenleving

Met het PSO keurmerk draag je aantoonbaar bij aan een betere samenleving. Ook vergroot je je kansen bij aanbestedingen van gemeenten of andere overheden. Wil je meer weten over PSO? Neem dan contact op met onze gecertificeerd PSO-adviseur.

“Het loopt zo lekker dat je vergeet welke werknemers via Lucrato zijn gekomen.”

MEER WETEN OVER:

WERK UITBESTEDEN

Heb je extra productiecapaciteit nodig? Kun je wel wat extra handjes gebruiken? Ook hiervoor kun je bij Lucrato terecht.

Personeel zoeken

Ben je op zoek naar personeel? Wij stellen je graag voor aan gemotiveerde krachten uit de Participatiewet. 

SUBSIDIES

Wanneer iemand via Lucrato bij je komt werken, kun je als werkgever aanspraak maken op (financiële) regelingen.

NIEUWKOMERS

Lucrato werkt met diverse organisaties samen om statushouders effectief en efficiënt te ondersteunen bij werk.

DOWNLOADS en links

Bekijk meer

Dienstencatalogus Lucrato

Alle instrumenten, trainingen en begeleidingsvormen die Werkleerbedrijf Lucrato aanbiedt, zijn beschreven in onze dienstencatalogus. Jaarlijks updaten wij de dienstencatalogus met de laatste nieuwe inzichten.

Voorkant flyer Loonwaardesubisidie

Flyer Loonwaardemetingen

Ontvang je voor een medewerker in je bedrijf of organisatie loonkostensubsidie? Om de hoogte van de subsidie te bepalen is periodiek een loonwaardemeting nodig. In deze folder staat alles hierover op een rij.

Onze aanpak

Werkleerbedrijf Lucrato ondersteunt mensen bij het ontwikkelen van kennis en vaardigheden, zodat zij – het liefst binnen een jaar – duurzaam aan het werk kunnen bij werkgevers in de regio.

Werkgevers helpen we om sociaal te ondernemen. We ondersteunen met innovatieve instrumenten en ontzorgen met onze kennis en ervaring.

Wij werken integer, bevlogen, verbindend en ondernemend samen met klanten, kandidaten, partners en elkaar. Samen komen we tot het gewenste resultaat: zo regulier mogelijk werk(plezier) voor iedereen.