Werkleerbedrijf Lucrato zoekt een teammanager

Wie zijn wij?

Werkleerbedrijf Lucrato is dé arbeidsbemiddelaar voor mensen die door psychische, mentale en/of lichamelijke belemmeringen extra ondersteuning nodig hebben bij het vinden van betaald en duurzaam werk en voor werkgevers die graag sociaal willen ondernemen. Onze naam staat voor winst. Omdat we geloven dat werken op meerdere manieren winst oplevert. Sociale, maatschappelijke en economische winst. Winst voor werkzoekenden én voor werkgevers.  

De omgeving en de functie

De teammanager is werkzaam vanuit de afdeling productie op onze locatie in Apeldoorn. Op de afdeling Productie verrichten kandidaten/medewerkers uiteenlopende productiewerkzaamheden voor opdrachtgevers uit de regio. Samen met je collega’s instrueer, motiveer en stimuleer jij jouw team en zorg je dat het werk goed en tijdig wordt uitgevoerd voor onze opdrachtgevers.

Bij Werkleerbedrijf Lucrato verloopt een dag nooit hetzelfde. Als teammanager geef je leiding aan een groep medewerkers/kandidaten. Centraal staat dat je het beste uit mensen wil halen. Je hebt er plezier in mensen in beweging te krijgen, zodat ze zich ontwikkelen en waar mogelijk doorstromen naar ander werk; je bent proactief en ontwikkelgericht. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de productie (verpak- en ompakwerkzaamheden, hygiëne en veiligheid op de werkplek). Hierbij werk je nauw samen met anderen, je onderhoudt contacten met opdrachtgevers en voert overleg met de collega’s o.a. uit het team van de afdeling (teammanagers, werkleiders, consulent, magazijn en productiebureau).

Onze ideale kandidaat

We zijn op zoek naar een collega met een sterke, energieke en tactvolle persoonlijkheid die op een praktische, flexibele en mensgerichte stijl kan leidinggeven aan zijn/haar afdeling.

Daarbij zien we het volgende terug op je cv:

  • hbo werk- en denkniveau;

  • aantoonbare ervaring met het coachen en leidinggeven aan een diverse groep medewerkers mensen die door psychische, mentale en/of lichamelijke belemmeringen extra ondersteuning nodig hebben bij het vinden/behouden van betaald en duurzaam werk;

  • ervaring met logistieke en productiewerkzaamheden, -planningen en –processen.

Ons aanbod

Wij bieden je een gevarieerde functie binnen een dynamische werkomgeving. De kernwaarden verbinding, vertrouwen en vreugde zijn onderdeel van ons DNA. Je krijgt de ruimte om jouw ambities waar te maken en jezelf te ontwikkelen binnen deze uitdagende functie.

Het betreft een functie met een omvang van 32-36 uur per week. De hoogte van het salaris is conform het niveau en de zwaarte van de functie. Afhankelijk van kennis en ervaring ligt het salaris tussen € 3.167,00 en € 4.537,00 bruto per maand (op fulltime basis/36 uur, exclusief individueel keuzebudget van 17,05%).

 Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kan je contact opnemen met Arjan van Rooij, manager productie. Gebruik daarvoor het volgende e-mail adres: mail: a.vanrooij@lucrato.nl of bel: telefoon: 06 10 08 91 29.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en sluit het geheel aan bij jouw ambities en vaardigheden? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet, uiterlijk 4 december a.s. Je motivatiebrief en CV kun je mailen naar Arjan van Rooij, manager productie, via sollicitatie@lucrato.nl, o.v.v. teammanager.