Nieuwe wethouders in bestuur Werkbedrijf Lucrato

lucrato-favicon

Werkbedrijf Lucrato heeft een nieuw bestuur. Het bestuur bestaat uit drie wethouders van de gemeenten Apeldoorn, Epe en Heerde waarvoor het werkbedrijf de Participatiewet uitvoert.

De nieuwe bestuursvoorzitter is Mark Sandmann (D66), wethouder voor de gemeente Apeldoorn op het thema duurzaamheid en toeristisch toplandschap. Ook een nieuw bestuurslid is Yasemin Cegerek (PvdA), wethouder voor de gemeente Heerde en belast met de portefeuille werk en inkomen, circulaire economie en kunst en cultuur. Erik Visser (CDA) is al langer bestuurslid van Werkbedrijf Lucrato namens de gemeente Epe. Hij heeft als taak de thema’s jeugd, economie en arbeidsmarkt en regionale samenwerking.

Lucrato-directeur Gerrie van Sunder: “Door de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 hebben wij een nieuw bestuur gekregen. Met pijn in ons hart nemen we afscheid van onze bestuursleden Johan Kruithof en Jan Berkhoff. En met veel plezier verwelkomen wij de nieuwe bestuursleden. Met elkaar zetten wij ons in om het leven van mensen met een afstand tot werk te verrijken, door ze aan werk te helpen bij een werkgever in de regio. Samen we werken we aan sociale, maatschappelijke en economische winst. Winst voor werkzoekenden én voor werkgevers. Daar gaan we voor.”

Leave your comment