Nieuw seizoen Regio Apeldoorn Scoort geopend tijdens CleanTech Tomorrow

aftrap scoort 24 april 2018

De aanvoerders van team Apeldoorn, team Epe en team Voorst hebben een nieuw seizoen geopend. Tijdens de drukbezochte businessdag van CleanTech Tomorrow op vliegveld Teuge, onthulden zij een kruiwagen, gevuld met cv’s van werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze kruiwagen staat symbool voor het netwerk dat zij gaan inzetten, om het komende jaar weer zoveel mogelijk mensen aan werk te helpen. Hermien Lubbers (A-vision, Apeldoorn), Edwin de Jong (Axent Groen, Epe) en Krista van Beek (Van Dalen Installatietechniek, Voorst) lichtten toe welke ambities zij hebben voor ‘Scoort’. Het komende jaar zullen via deze sociale ondernemers weer tientallen mensen een baan vinden.

Tijdens de aftrap werd ook een filmpje getoond van een werkzoekende statushouder. Direct meldde zich al een ondernemer die werk voor hem had. Daarmee werd meteen de kracht van het concept onderstreept: scoren in de regio doe je samen!

Regio Apeldoorn Scoort is een social community voor én door organisaties om sociaal ondernemerschap in de regio Apeldoorn, Epe en Voorst te stimuleren. Omdat we geloven dat werken altijd lonend is, zowel in economische, als maatschappelijke en sociale zin. Op regioapeldoornscoort.nl kunnen sociale organisaties met elkaar netwerken, kennis en ervaring delen en projectmatig samenwerken. Vragen, ideeën, vacatures of discussies: deel het op dit platform. Laat je inspireren door andere sociale ondernemingen en doe mee met Scoort. Want scoren: doe je samen!

Leave your comment