Medewerkers van Werkbedrijf Lucrato gaan werken bij de gemeente Heerde

Gemeente Heerde

Op 15 maart 2017 tekenen wethouder Wolbert Meijer van Heerde en Gerrie van Sunder, directeur Werkbedrijf Lucrato i.o., een samenwerkingsovereenkomst voor de detachering van een heel team.
In de samenwerkingsovereenkomst wordt geregeld dat er 17 medewerkers van Werkbedrijf Lucrato (voorheen Felua-groep) bij de gemeente Heerde worden gedetacheerd. De medewerkers waren al werkzaam in de gemeente in de openbare ruimte en op de sportvelden, onder verantwoordelijkheid van het werkbedrijf.
Wethouder Meijer: “Als gemeente laten wij op deze manier zien, dat wij onze verantwoordelijkheid nemen als het gaat om medewerkers met een arbeidsbeperking. De betreffende medewerkers hebben tijdens hun werkzaamheden voor gemeente Heerde de afgelopen jaren al laten zien wat ze waard zijn. We zijn daarom blij met deze samenwerking”.
Gerrie van Sunder: “Door de detachering hebben al deze medewerkers nu een volwaardige plek op de arbeidsmarkt. We zijn trots dat hun inzet van de afgelopen jaren nu met detachering is beloond. Werkbedrijf Lucrato wil bedrijven en organisaties zodanig faciliteren, dat ze sociaal kunnen ondernemen. Omdat we geloven dat het een verrijking is voor het bedrijf, voor de medewerker en voor de samenleving als geheel.”

 

Volg ons ook op twitter en linkedin!

Leave your comment