Klanten Werkleerbedrijf Lucrato leren over gedragsverandering tijdens Learning Dinner

Learning Dinner

Gedragsverandering: moeilijk of leuk?

35 klanten en relaties van Werkleerbedrijf Lucrato schoven dinsdagavond 5 november aan in restaurant Smaak! voor een nieuwe editie van het Learning Dinner. Spreker Erik Haverkort nam de gasten in een interactieve presentatie mee in het thema ‘gedragsverandering: moeilijk of leuk?’

Dat gedragsverandering helemaal niet zo moeilijk is, liet Erik Haverkort zien aan de hand van leuke voorbeelden. “Als we onze omgeving aanpassen en chaos creëren, maken we gedragsverandering leuker. Als we oog hebben voor techniek ontstaat er routine en passen we ons gedrag vanzelf aan”, aldus Erik Haverkort.

Dit was de veertiende editie van het Learning Dinner. De medewerkers van restaurant Smaak! hadden een heerlijk menu samengesteld voor de gasten. Voor de medewerkers van Smaak! was het een goede manier om horeca-ervaring op te doen, zodat zij in de toekomst gemakkelijker een baan vinden.

Leren en dineren staan centraal tijdens het Learning Dinner. Werkleerbedrijf Lucrato organiseert het Learning Dinner twee keer per jaar voor haar klanten en vaste relaties.

Leave your comment