Loonwaardemeting Dariuz

Wilt u loonkostensubsidie aanvragen of verstrekken voor uw kandidaat uit het doelgroepenregister en heeft u daarvoor een loonwaardemeting nodig? De gecertificeerde loonwaarde-expert van het Lucrato ArbeidsDiagnosecentrum kan de loonwaardemeting uitvoeren en u inzicht geven in de te verwachten loonkostensubsidie.

Voor wie is de Loonwaardemeting?

De Loonwaardemeting is geschikt voor kandidaten uit het doelgroepregister.

Het onderzoek

Assessment en bedrijfsbezoek

De loonwaarde-expert van het Lucrato ArbeidsDiagnosecentrum voert een assessment uit met behulp van vragenlijsten aan de kandidaat en diens leidinggevende. Daarop volgt een bedrijfsbezoek.

Loonwaardemeting Dariuz

De gecertificeerde loonwaarde-expert van het Lucrato ArbeidsDiagnosecentrum stelt de loonwaarde van uw kandidaat uit het doelgroepregister vast met behulp van de Dariuz-methodiek. Deze loonwaardemeting is een gevalideerd instrument met een wetenschappelijke basis.

De inzet voor de kandidaat

De loonwaardemeting bestaat uit het vooraf invullen van een online assessment en daarna een gesprek tijdens het bedrijfsbezoek van de loonwaarde-expert bij de werkgever.

Interesse in een loonwaardemeting?

Wilt u ook een gedegen advies over de loonwaarde van uw kandidaat? Wij vertellen u er graag meer over tijdens een vrijblijvend gesprek. Mail ons gerust voor een afspraak via contractbeheer@lucrato.nl.