Circulus en Lucrato gaan samen aan het werk voor werk

20220509_095646_resized_1

Circulus en Lucrato gaan samenwerken om mensen die extra ondersteuning nodig hebben bij het vinden van betaald en duurzaam werk, kansen te bieden op een baan op de reguliere arbeidsmarkt. Beide partijen ondertekenden samen met de kandidaten de samenwerkingsovereenkomst. Wethouders Sunita Biharie uit Apeldoorn, Erik Visser uit Epe en Stephan Nienhuis uit Heerde waren aanwezig voor dit feestelijke moment.

Kandidaten van Lucrato krijgen bij Circulus een arbeidsovereenkomst van een jaar. Een jaar waarin ze veel werkervaring op kunnen doen waarmee ze weer kunnen doorstromen naar andere werkgevers. Met als uiteindelijk doel: een duurzame en goede plek op de arbeidsmarkt.

Lisette Bosch, Algemeen directeur Circulus: “Het unieke van deze samenwerking is dat mensen in een betaalde baan werkervaring opdoen. Het is zoveel meer dan alleen een stage of werkervaringsplek. Na één jaar vol nieuwe werkervaring en vaardigheden kunnen medewerkers beter uitstromen naar andere werkgevers. En zo ontstaan er ook ieder jaar weer kansen voor nieuwe kandidaten die ditzelfde traject bij Circulus kunnen gaan volgen.”

Klik hier voor een mooie compilatie van de feestelijke bijeenkomst.