BlueView Apeldoorn en Werkleerbedrijf Lucrato vieren vijfjarig jubileum

BlueView

Op maandag 6 januari vierden sociaal ondernemer BlueView Apeldoorn en Werkleerbedrijf Lucrato het jubileum van hun vijfjarige samenwerking en het vijfjarig bestaan van BlueView Apeldoorn.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst kwamen medewerkers van BlueView en Werkleerbedrijf Lucrato samen voor een hapje en een drankje.

“Ik ben er trots op dat BlueView Apeldoorn al vijf jaar bestaat, maar ik ben vooral trots op al onze medewerkers”, aldus Gerrit-Jan Geertshuis van Blue View Apeldoorn.

Gerrie van Sunder, algemeen directeur van Werkleerbedrijf Lucrato, benadrukte dat BlueView veel groei heeft doorgemaakt in de afgelopen vijf jaar: “BlueView was in 2015 de eerste sociale onderneming die zich in ons pand in Apeldoorn vestigde. In de afgelopen vijf jaar zijn er veel klanten voor BlueView bijgekomen, is het bedrijf gegroeid van één hal naar twee hallen en is er een naaiatelier geopend. Ook zijn er in die vijf jaar steeds meer mensen vanuit de Participatiewet aangenomen. Dat zijn mooie ontwikkelingen in vijf jaar tijd.”