Banenmarkt voor Oekraïense werkzoekenden

Banenmarkt Oekraïense werkzoekenden

Sinds deze zomer organiseert Werkleerbedrijf Lucrato om de week op woensdagochtend een inloop banenmarkt voor Oekraïense werkzoekenden. Daar ontmoeten zij werkgevers in de regio die werk bieden. Naast seizoensarbeid valt ook te denken aan keuken/horecawerkzaamheden of productiewerk.
Steeds meer bedrijven weten de banenmarkt te vinden en krijgen op deze manier waardevolle collega’s, die zich volledig inzetten. De Oekraïense medewerkers op hun beurt zijn blij dat ze iets kunnen betekenen en denken tijdens het werk minder aan de problemen in hun thuisland. Een prima match dus! Dat bewijst ook de succesvolle samenwerking met Thermen Bussloo.

Wilt u ook bij de banenmarkt zijn? Voor meer informatie of aanmelding, kunt u contact opnemen met Frits Riesebos, via f.riesebos@lucrato.nl, Ilse van der Plas via i.vanderplas@lucrato.nl of Jonne van de Wardt via j.vandewardt@lucrato.nl.

De eerstvolgende banenmark is op:

  • dinsdagmiddag 6 december, van 13.00 tot 15.00 uur.

De inloop vindt plaats bij Werkleerbedrijf Lucrato, Egerlaan 15 in Apeldoorn. Bezoekers kunnen zich melden bij Ingang 1.

For Ukrainian people: read this text.