Accountmanager (24 uur per week)

Ben jij iemand die kansen op de arbeidsmarkt kan creëren voor mensen die tot de doelgroep van de Participatiewet behoren en heb je bovengemiddelde ervaring binnen de sectoren zorg, ICT en (semi-)overheid? Ben je proactief, oplossingsgericht en commercieel ingesteld, hou je van uitdagingen en samenwerken en vind je het leuk om in een maatschappelijk betrokken omgeving te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie
Als accountmanager bewerk je de regionale arbeidsmarkt van Apeldoorn, Epe en Heerde voor het realiseren van duurzame plaatsingen voor mensen die tot de participatiewet behoren. Je coördineert de personele wensen van werkgevers en speelt in op hun behoeften en uitdagingen. Je doet dit met name voor de sectoren zorg, ICT en (semi-)overheid.

Je werkt vanuit verbinding en daarmee realiseer je het noodzakelijke draagvlak. Daarnaast ben commercieel, communicatief- en adviesvaardig en heb je een resultaatgerichte werkhouding. Als persoon ben je benaderbaar, enthousiasmerend en bezit je een organiserend vermogen. Maar je bent ook integer, flexibel en op samenwerking gericht. Je bent positief en oplossingsgericht ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van!

Jouw profiel

  • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO-niveau;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent zelfstandig, flexibel en proactief;
  • Je denkt in oplossingen en bezit een grote mate van eigenaarschap;
  • Je bent creatief, denkt ‘out of the box’, motiveert en enthousiasmeert;
  • Je werkt planmatig en weet hoe je moet rapporteren en presenteren;
  • Je houdt ervan om als onderdeel van een team te functioneren, maar weet ook zelfstandig je weg te vinden;
  • Natuurlijk draag je de kernwaarden van Lucrato uit: ‘verbinding, vertrouwen en vreugde’.

Over ons
Werkleerbedrijf Lucrato is dé arbeidsbemiddelaar voor mensen die door psychische, mentale en/of lichamelijke belemmeringen extra ondersteuning nodig hebben bij het vinden van betaald en duurzaam werk en voor werkgevers die graag sociaal willen ondernemen. Onze naam staat voor winst. Omdat we geloven dat werken op meerdere manieren winst oplevert. Sociale, maatschappelijke en economische winst. Winst voor werkzoekenden én voor werkgevers.

Ons aanbod
Wij bieden je een gevarieerde functie binnen een dynamische werkomgeving in een gedreven en enthousiast team. Je krijgt de ruimte om jouw ambities waar te maken en jezelf te ontwikkelen in deze uitdagende functie. Het betreft een functie voor 24 uur per week, tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband. Afhankelijk van je kennis en ervaring ligt het salaris tussen € 2.865,– en maximaal € 4.671,– bruto per maand (op basis van 36 uur, exclusief een individueel keuzebudget van 17,05%). Je krijgt de beschikking over een mobiele telefoon en laptop.

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erik van der Veen, directeur Werk, telefoon 06 – 52 47 57 79 of via e-mail: e.vanderveen@lucrato.nl.

Jouw reactie
Sollicitaties met motivatiebrief en CV kun je tot uiterlijk 19 augustus 2022 mailen ter attentie van Jurgen van de Nieuwenhuyzen, Manager HR & Beleid via sollicitatie@lucrato.nl o.v.v. sollicitatie accountmanager.