Werkleerbedrijf Lucrato past dienstverlening aan i.v.m. coronavirus

Ontvangst bezoekers bij Werkleerbedrijf Lucrato
Ontvangst bezoekers bij Werkleerbedrijf Lucrato

Het coronavirus (COVID-19) heeft verstrekkende gevolgen voor ons allemaal. Werkleerbedrijf Lucrato neemt de verantwoordelijkheid voor de gezondheid van haar medewerkers, kandidaten en klanten zeer serieus. Daarom hebben we een aantal verstrekkende maatregelen genomen, die ook van invloed zijn op onze dienstverlening aan kandidaten en klanten.

Fysieke ontmoetingen beperken
We volgen het advies van het RIVM op en roepen onze medewerkers op om zoveel als mogelijk thuis te werken. We ontvangen zo min mogelijk bezoekers. Evenementen zijn tot en met april afgelast.

Sluiting productiehallen
Werkleerbedrijf Lucrato heeft de productie voor derden in Apeldoorn en Heerde per 17 maart gestopt en sluit de hallen waar eigen medewerkers aan het werk zijn tot in elk geval 1 juni. De omvang van deze hallen en de soms kwetsbare gezondheid van de medewerkers die er werkzaam zijn heeft ons dat besluit doen nemen.

Dienstverlening aan kandidaten
Er is geen nieuwe instroom van werkzoekenden vanuit de gemeenten. We onderhouden telefonisch en per mail contact met onze kandidaten. Matching tussen werkgevers en werkzoekenden doen we waar mogelijk op afstand; events en bijeenkomsten hebben we tot en met april afgelast. Onze consulenten en trainers staan klaar om vragen te beantwoorden per mail en telefonisch.

Dienstverlening aan werkgevers
Veel werkgevers passen hun bedrijfsvoering aan als gevolg van het coronavirus. We staan telefonisch klaar om werkgevers te woord te staan en mee te denken voor oplossingen. Waar mogelijk en wenselijk kunnen we nog steeds kandidaten voordragen.

Wij hopen vanaf 6 april onze normale dienstverlening weer op te kunnen pakken, en zullen steeds de maatregelen nemen die wij denken dat nodig zijn om uiteindelijk iedereen weer gezond en plezierig te laten werken.

Meer informatie

Meer informatie en veelgestelde vragen en antwoorden over de maatregelen die Werkleerbedrijf Lucrato neemt om verspreiding van het coronavirus te voorkomen kunt u hier vinden.