Aandacht voor zorg-, schoonmaak- en vrijetijdssector bij Vacaturecafé Epe

foto; Hans van de Vlekkert
foto; Hans van de Vlekkert

Op dinsdag 3 juli vindt er weer een Vacaturecafé Epe plaats. In samenwerking met UWV organiseert Werkbedrijf Lucrato een tweede editie in het gemeentehuis van Epe, van 14:00 tot 16:00 uur.

Werkgevers uit Epe en omgeving zijn aanwezig om openstaande vacatures te delen en kennis te maken met potentiële kandidaten en werknemers. Ditmaal wordt er extra aandacht besteedt aan vacatures in de zorg-, schoonmaak- en vrijetijdssector. Werkgevers als DROS, Fletcher Hotels, Voith Paper, HANOS en ASITO zijn vertegenwoordigt. Meer werkgevers volgen.

Gratis workshops
Voor werkzoekenden zijn er op 3 juli gratis workshops te volgen. Mode en Co (kleren om te solliciteren) geeft advies over zakelijke kleding en de trainers van Werkbedrijf Lucrato geven een VIP training (vacature, inzicht en perspectief). Desgevraagd kan er ook een cv check worden uitgevoerd door de cv dokters.

Aanmelden
Zowel werkzoekenden als werkgevers kunnen zich aanmelden bij Marian van Schie (Werkbedrijf Lucrato), door een e-mail te sturen naar: m.vanschie@lucrato.nl, onder vermelding van: Vacaturecafé Epe.
Het Vacaturecafé wordt dichtbij de werkzoekenden georganiseerd en wisselt steeds van locatie. Kijk voor meer informatie op www.vacaturecafes.nl

Leave your comment