Consulent (24-32 uur)

Maak je makkelijk contact en ben je doortastend en proactief? Weet jij wat medewerkers nodig hebben om optimaal te kunnen functioneren op hun werkplek bij een externe werkgever? Hou je van gestructureerd werken? Word dan consulent bij Werkleerbedrijf Lucrato! 
Wat ga je doen?

Als consulent ben jij de regiehouder van het ontwikkeltraject van de medewerker met een SW-indicatie en werk je nauw samen met de externe werkgever om het beste uit de medewerker te halen. Je zorgt ervoor dat een medewerker optimaal kan functioneren op een externe werkplek. Je draagt zorg voor Wet Verbetering Poortwachter, voert het jaarlijkse ontwikkelgesprek, bent de contactpersoon voor de werknemer en externe leidinggevende en regelt zaken die uit de detachering voortvloeien (verlofkaart, uren, praktische vragen etc).

Je hebt een caseload van circa 100 medewerkers (fulltime) waarvoor jij op een gestructureerde wijze de begeleiding vormgeeft. Dit doe je door regelmatig contact te hebben met de medewerker en de externe leidinggevende op de werkplek waar de medewerker is gedetacheerd. Je zorgt voor een goede verslaglegging en houdt overzicht.

Mocht een externe detachering niet meer passend zijn, zoek je vanuit de indicatie en gesprekken met de medewerker naar de beste match voor de medewerker op de externe arbeidsmarkt om duurzaam te kunnen blijven werken. Daarnaast leg je verbanden en signaleer je kansen en mogelijkheden die kunnen bijdragen aan de doorontwikkeling van de afdeling Werk.

Wie zijn wij?

Werkleerbedrijf Lucrato voert de Participatiewet en de Wet Sociale Werkvoorziening uit voor de gemeenten Apeldoorn, Epe en Heerde. Werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen wij aan werk. Dit doen wij samen met talloze partners, organisaties en bedrijven in de regio. Werkleerbedrijf Lucrato is partner van FactorWerk, het regionaal Werkleerbedrijf voor de arbeidsmarktregio Stedendriehoek en Noord-Veluwe.

Jouw profiel

Herken jij je in bovenstaand profiel, heb jij een HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur werkervaring met begeleiding van mensen met een SW- of BSW-indicatie? Kun je medewerkers motiveren en stimuleren? Beschik je daarnaast ook nog over uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je creatief, resultaatgericht en slagvaardig? Dan ben je onze ideale kandidaat!

Ons aanbod

Wij bieden je een gevarieerde functie binnen een dynamische werkomgeving in een enthousiast team waar je echt het verschil kan maken. De kernwaarden verbinding, vertrouwen en vreugde zijn onderdeel van ons DNA. Het betreft een functie van 24 – 32 uur per week. Afhankelijk van kennis en ervaring ligt het salaris tussen € 2865,- en € 4206,- bruto per maand (op fulltime basis, excl. IKB budget van 17,05%).

Informatie 

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Marjolein Beumer, manager Werk, telefoon 06 – 5354 6241.

Sollicitaties met CV en motivatiebrief kun je tot en met 6 oktober 2022 mailen naar sollicitatie@lucrato.nl, o.v.v. sollicitatie consulent SW.